Aankoopmakelaar Almere en 't Gooi

Niet zomaar een makelaar:
U staat op het punt om zowel emotioneel als financieel een belangrijke stap te zetten. U gaat een nieuwe woning zoeken én kopen. Een spannende tijd. En niet iets dat u dagelijks meemaakt. Dat u professionele ondersteuning zoekt, is dus ronduit verstandig. Een professionele aankoopmakelaar kan u helpen zakelijke afwegingen te maken in een tamelijk emotioneel proces. Én, niet onbelangrijk, een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf terug. Soms zelfs dubbel en dwars.

Wat kan ik, als úw aankoopmakelaar, voor ú betekenen?
  • Het inventariseren van uw woonwensen
  • Het vertalen van uw wensen naar geschikt aanbod
  • De onderzoeksplicht van u als koper
  • De stappen van het aankoopproces
  • Het voeren van (prijs) onderhandelingen
  • De overdracht van uw woning bij de notaris

Kennis van de markt.
Door de geavanceerde informatiesystemen, is een nauwkeurige waardebepaling van uw toekomstige huis mogelijk. Rekening houdend met alle factoren die van invloed kunnen zijn. Zeker in deze tijd is een goed aankoopadvies van groot belang.

Ik werk voor u.
Als u een mogelijk aantrekkelijk huis heeft gevonden ga ik met u mee naar de bezichtiging. Na een inventarisatie van alle informatie wordt u in de gelegenheid gesteld een gefundeerde beslissing te nemen.

Ik sta voor u klaar.
Wilt u meer weten over wat een aankoopmakelaar voor u kan betekenen?
Neem contact met mij op en ik maak graag nader kennis met u om u informatie te verstrekken over mijn professionele werkwijze.

Zoekopdracht:
Wanneer u mij inschakelt zodra het traject van Z tot A (van zoeken tot aankoop) begint, bespreken wij uw wensen en eisen die u aan uw toekomstige huis stelt.

Vervolgens houd ik voor u de vinger aan de pols: u hoort van mij onmiddellijk als er een aantrekkelijk huis beschikbaar komt. Van die huizen haal ik vervolgens de onderste steen boven. Ik maak een vergelijking van vraagprijzen en werkelijke transactieprijzen van huizen in de regio waar u naar op zoek bent. Dit geeft een reëel beeld van het actuele prijsniveau.

Mocht u in een woning geïnteresseerd zijn en deze willen bezichtigen dan ben ik hierbij aanwezig. U kunt zich tijdens de bezichtiging richten op "esthetische" aspecten, ik let vooral op technische aspecten. Voorbeelden hiervan zijn woonomgeving, bestemmingsplannen, juridische zekerheid en bouwtechnische zekerheid. Indien noodzakelijk zullen nadere specialistische onderzoeken worden uitgevoerd.

Als het tot aankoop komt, neem ik de papierwinkel voor m'n rekening. Wat zijn de (on)mogelijkheden wat betreft verbouwen/uitbreiden, is een keuring of milieurapportage wenselijk? Deugen de afspraken, deugt de koopakte? U kunt de gehele afwikkeling met een gerust hart aan mij overlaten. Ook kan ik vervolgens op uw verzoek een hypotheekaanvraag regelen en zorg ik voor de juiste verzekeringen.

Gerichte aankoop:
U heeft uw toekomstige huis gevonden. Mijn brede en jarenlange ervaring op de onroerend goedmarkt geeft u de zekerheid dat u de juiste beslissingen neemt en met een gerust gevoel over kunt gaan tot aankoop van uw nieuwe huis. Ik adviseer u over de hoogte van het uit te brengen bod en de roerende zaken welke in de woning achter blijven om uiteindelijk een reële prijs te realiseren. Ik zorg ervoor dat alle afspraken die u met de verkoper heeft gemaakt juridisch goed worden vastgelegd in de koopakte. Voordat de notariële overdracht bij de notaris plaats vindt gaan wij de woning inspecteren en zorgen voor de aansluiting van gas, water, elektra etc.

Lees meer.
  

Aangekocht in Almere

Tussenwoning Schitterende loactie
Helmstok
Noorderplassen West Almere
Aankoopmakelaar Almere